Habitatge Jove Tortosa ofereix els següents serveis:

 

Conviure en la Residència Habitatge Jove Tortosa suposa una experiència única, dotada d’un entorn idoni per a l’estudi i la convivència entre estudiants, on gaudiràs dels majors avantatges implantats en la Residència Habitatge Tortosa per la satisfacció de l’estudiant.
Les conductes de comportament són irrenunciables, en un espai de convivència i respecte, per la qual cosa la Residència Habitatge Jove Tortosa pendrà les mesures oportunes en tot moment per garantitzar un entorn acord als principis plantejats en la nostra normativa interna i que es posarà a disposició de l’estudiant en la seva incorporació.

 

Serveis generals:

Servei de recepció i vigilància les 24 hores, oberta els 365 dies de l’any

Es presta una atenció personalitzada per a cada estudiant en un ambient familiar i confortable

Habitacions dobes, individuals i apartaments individuals i compartits

Totes les habitacions i apartaments diposen disposen de llit, armari, taula d’estudi i estants. També disposen de climatització

Les habitacions individuals i compartides disposen de banys compartits, amb disposició de 4 banys de grans dimensions. Els apartaments disposen de bany propi.

Totes les habitacions tenen cobertura WIFI a disposició dels estudiants.

Hi ha dues sales comunes amb connexió wifi i TV de plasma. Els apartaments disposen de TV plasma pròpia.

Es realitza el servei de neteja diari en les zones comunes i en totes les habitacions en cap de setmana, amb especial atenció a la neteja, ordre i manteniment de tot el recinte.

Es disposa de connexió wifi en tota la residència, tant en l’interior como en l’exterior ( zona ajardinada,solarium i piscina )

Zona aparcament

Piscina i solarium

Trucades gratuïtes a fixes nacionals

Autoservei de bugaderia ( rentadora, planxa… )


Allotjament

Residència d’estudiants habitage jove Tortosa ofereix als estudiants un allotjament de 10 mesos

Que és necessari per incorporar-se a la residència

Totes les habitacions estan completament amoblades, amb un llit, armari, taula d’estudi i estants.

L’estudiant haurà de proporciona-se una llum d’estudi, llençols i tovalloa. La resta d’elements imprescindibles per a l’estància seran a disposició de la residència.


Elecció de l’habitació

Residència Habitatge Jove Tortosa té a disposició de l’estudiant i habitacions i apartaments individuals i compartides, amb places limitades per gaudir d’un espai confortable.

La nostra experiència ens ha demostrat que durant el primer any en la residència és aconsellable compartir habitació, assignant companys d’estudis que puguin orientar i ajudar en la convivència i l’estudi. En tot moment, es respectarà la decisió de l’estudiant.

 


 

Habitacions

HABITACIÓ PER ESTUDIANTS INDIVIDUAL

 

Totes les habitacions estan totalment equipades per a l’estudi.

Estan equipades amb escriptori, armari i llit per gaudir d’un espai idoni per a l’estudi

Totes habitacions disposen de calefacció

Totes les habitacions són exteriors, amb grans finestres que permeten gaudir de la llum natural i amb vistes a zones ajardinades

Totes les habitacions disposen de cobertura wifi